Lettertypes bedrukte labels

Lettertype kiezen

Een lettertype kiezen uit de aangeboden lettertypes (bij de bedrukte labels) vergt een geconcentreerde blik op hoe ze er uit zien. In het bijgevoegde overzicht voor bedrukte labels is een duidelijk verschil te zien. Drie lettertypes bestaan uit alleen HOOFDLETTERS. Te weten: ALLSTAR, STENCIL en THWACK.

Kiest u één van deze 3 genoemde lettertypes? Let op dat u ook uw tekst in hoofdletters typt. Dan ziet de ontwerp afdeling dat u heeft begrepen dat deze lettertypes alleen hoofdletters kent. De uitvoer zal in ieder geval wel zijn in hoofdletters, omdat kleine letters in die fonts gewoon niet voorhanden zijn.

De lettertypes waaruit u kunt kiezen zijn allemaal windows-fonts. Daardoor kunt u het zelf uitproberen in bijvoorbeeld Word. Zet dan de punt grootte op bijvoorbeeld 20 om het wat duidelijker te kunnen zien. 

In het overzicht is ook duidelijk zichtbaar dat o.a. Cooper Black een erg breed lettertype, dit is heel erg mooi bij een korte naam of tekst. Daarentegen is voor een lange tekst of naam Arial een fijne keuze voor een zo duidelijk mogelijke leesbaarheid. 

Om een set bedrukte labels te bestellen klikt u hier.

One Comment

  • fab.roos1999 schreef:

    Labels zijn echt heel erg mooi bedrukt !
    Helaas heb ik met me stomme kop verkeerde maat besteld had 11 nodig en heb 16 eerlijk gezegt niet op gelet, en hierdoor kan ik ze niet gebruiken😅
    Maar verder kwaliteit erg goed !!

Geef een reactie