Snelle productie & verzending

Snelle productie en verzending van Julius labels voor hondentuig met naam met DPD binnen NL  € 4,30 en naar België voor € 8,40 met track & trace!

Uw bestelling zo snel mogelijk in huis. Nadat wij uw bestelling voor naamstickers en/of naamkaartjes en/of naamlabels hebben ontvangen, gaan we direct voor u aan de slag en worden ze onmiddellijk gemaakt en verzonden.

Zodra u de mail heeft ontvangen dat uw bestelling is voltooid; is de snelle productie & verzending klaar en uw bestelling aangeboden bij de transporteur. Wanneer u kiest voor verzending met PostNL worden uw bestelde labels  verzonden in een luchtkussenenvelop. U hoeft hier dus niet voor thuis te blijven. Dit past in uw brievenbus. Ook bij verzending met DPD wordt uw bestelling verpakt als brievenbuspakje waarvoor u niet hoeft thuis te blijven.

DPD of PostNL

Uw bestelling staat standaard op verzending met DPD met track & trace. We bieden ook verzending met PostNL, indien mogelijk (wat met postzegels gaat en daardoor een lager tarief is, maar GEEN track en trace heeft) . Kiest u voor PostNL dan is dat uw eigen keuze. In beide situaties verschaffen wij geen informatie over stand van zaken. U heeft een afmelding ontvangen van uw bestelling zodra deze is aangeboden bij een transporteur. Dan is het in handen van de transporteur.

PostNL

Binnen Nederland levering binnen 5 werkdagen. Soms lukt het postnl niet uw bestelling binnen de reguliere bezorgtermijn af te leveren. Wilt u ieder geval 15 werkdagen wachten op uw bestelling? Het percentage dat niet aankomt met PostNL is praktisch nihil, maar de kans is aanwezig dat u uw bestelling niet op tijd ontvangt (o.a. door extra drukte rondom feestdagen, slechte weersomstandigheden etc.).

DPD

Bij DPD zijn ze ervan overtuigd dat elk pakket dat wordt verstuurd of bezorgd, bijzonder is. Het is namelijk erg belangrijk voor u. Zodra wij uw pakket hebben aangeboden bij DPD, krijgt u van ons een persoonlijke email met het track & trace nummer. Van DPD ontvangt u vrij spoedig informatie met een bezorgingstijdvenster van 1 uur waarmee u zelf uw pakket live kunt tracken. Met DPD bieden we u controle over uw eigen levering!

U wilt ook uw eigen naamlabels? Bestel uw naamlabels en u heeft ze morgen in huis. (meer dan 100.000 variaties mogelijk!)