FAQ’s

Algemeen

Hoeveel labels krijg je?

Besteld u een enkel label dan ontvangt u er slechts één. Wilt u twee verschillende labels? Dan besteld u twee keer een enkel label om de keuzes per label apart te maken. Wanneer u een set labels besteld, krijgt u twee gelijke labels, een label voor de rechter en een label voor de linkerkant van het tuig. 

Ik heb een verkeerde maat labels besteld; kan ik retourneren?

Verkeerde maat labels besteld: Helaas is het niet mogelijk om gepersonaliseerde labels te retourneren. Daarom is het belangrijk om het klittenband op het tuigje en/of de oude labels op te meten om de juiste maat te kunnen bestellen.

Kan ik zelf een ontwerp maken?

Design labels voor creatieve spirits.

Maak uw eigen ontwerp in de maten van het gewenste label (8×2, 11×3 of 16×5 én 300 dpi voor een goede drukkwaliteit).

Vervolgens kunt u uw ontwerp uploaden bij uw keuze in de shop (voor uitleg klik hier).

Welke naamlabels kan ik kiezen?

5 verschillende soorten naamlabels in 3 verschillende maten; 8×2, 11×3 cm en 16×5 cm:

  • Geborduurde naamlabels
  • Bedrukte naamlabels 
  • Standaard Julius naamlabels met standaard teksten; zolang de voorraad strekt
  • Design labels naar uw ontwerp
  • Special labels;  van onze eigen ontwerpafdeling als sportlabels, feestlabels, vlaglabels

 

Zijn de labels geschikt voor mijn tuig?

Onze labels hebben de standaard afmeting van 8 x 2 cm, 11 x 3 cm en 16 x 5 cm en zijn voorzien van klitteband en zijn daarom geschikt voor de meeste merken tuigen waaronder Dogtech, Doxlock, Equest4Dogs, Ezydog, Heim, Julius K-9, Karlie etc. waar je een label op kunt bevestigen.

Bestellen & Levering

Hoe lang duurt het voor ik de labels ontvang?

De labels worden in Nederland de volgende dag bezorgd.  Postnl hanteert maximaal 5 dagen levertijd. Naar België kan het variëren van 2 werkdagen tot wel 15 werkdagen; zeker rondom feestdagen en/of met erg slecht weer. Voor klanten welke hun bestelling per bankbetaling geplaatst hebben wordt de bestelling in behandeling genomen als de betaling is ontvangen. Kies daarom voor 1 van onze andere betaalwijzen wanneer je je bestelling graag snel ontvangt.

Leveren jullie ook aan het buitenland?

Wij kennen geen grenzen en onze labels vinden hun weg over heel de wereld daarom is er ook een Engelse website, www.k9-label.com. 

Waar kan ik labels kopen?

Naamlabels kunt u kopen bij K9 Label. Op de homepagina vind u de mogelijkheden waaruit u kunt kiezen, bijvoorbeeld geborduurd label met naam, bedrukt label met eigen naam of een standaard K9 label bestellen en natuurlijk de eigen ontwerp labels met eigen naam en onze specials – van onze eigen ontwerp afdeling.

Wanneer wordt mijn bestelling verstuurd?

Wij streven te allen tijde bestellingen die we vóór 14.00 uur hebben ontvangen, en waarvan in de betaling is voorzien, dezelfde dag nog te verwerken en te versturen. Door drukte gebeurt het een enkele keer dat we niet dezelfde dag kunnen versturen. Mocht dat het geval zijn, dan verzenden wij in ieder geval binnen maximaal 3 werkdagen.

Wat zijn de verzendkosten

DPD of PostNL

PostNL

De verzendkosten kunt u zelf kiezen  (bij kleine bestellingen): voor PostNL (lager tarief) of voor DPD met track en trace.

Bij duurdere bestellingen is de verzending standaard met DPD en dus ook met track en trace. Het percentage dat niet aankomt met PostNL is zeer laag, maar de verzending met brievenbuspost is wel voor eigen risico. 

Wanneer u kiest voor verzending met PostNL vragen wij om in ieder geval 15 werkdagen te wachten op uw bestelling voordat u bij ons aangeeft dat het niet is aangekomen. Mocht het niet bij u aankomen, dan horen we dat graag en zullen samen naar een oplossing zoeken.

DPD

Bij DPD zijn ze ervan overtuigd dat elk pakket dat wordt verstuurd of bezorgd bijzonder is. Het heeft namelijk een betekenis voor een persoon. DPD biedt u meer gemak en flexibele bezorg opties, een manier die uniek is in Nederland. Een service waarmee u een tijdvenster van 1-uur ontvangt en waarmee u zelf uw pakket live kunt tracken. Met DPD bieden we u controle over hun eigen leveringen!

Onderhoud

De labels zijn vuil geworden.

Haal de labels van het tuig en verwijder voorzichtig met een doekje en een beetje lauw water het vuil, voor de bedrukte labels kan dit eventueel ook met een borsteltje.

Er laten draadjes los op het geborduurde label.

Haal het label van het tuig en knip voorzichtig met de punt van een schaar de losgekomen draadjes weg.

Mijn eigen ontwerp label rafelt.

Haal het label van het tuig af en ga met een vlammetje voorzichtig langs de rafels.