welke maat labels

Welke maat labels nodig?

Welke maat labels nodig voor het tuigje van uw hond? U bent op zoek naar labels en hebt onze webshop gevonden. Van harte welkom.  Wij bieden labels in de maten 8×2 cm, 11×3 cm en 16×5 cm. Maar daarnaast bieden we ook vele varianten in labels. Bedrukte labels, geborduurde labels, special labels. Vele lettertypes en kleuren, maar ook symbolen mogelijk. Van heel eenvoudig tot zeer speciaal. Ga niet voor de prijs, maar voor de juiste maat. Want 8×2 cm staat erg raar op een groot tuig waar 16×5 cm op hoort.

Voor u begint met bestellen is het handig om zeker te weten welke maat labels nodig hebt voor het tuigje van uw hond. Daarom adviseren wij om een meetlint te pakken en het label, of als die weg is het klittenband op het tuigje even op te meten. Dit om teleurstelling te voorkomen. Dit gaat heel vaak fout en is dan reden voor een fikse teleurstelling.

Toch is het maar een kleine moeite om een meetlint te pakken en het klittenband op te meten. Misschien 10 seconden van uw tijd, maar zorgt voor groot plezier wanneer de bestelling binnen komt en de labels perfect blijken te passen op het tuigje.

Omdat het gepersonaliseerd is kunnen we de labels helaas niet terugnemen. Ook weten wij natuurlijk niet voor welke maat tuig u de labels besteld. Klik hier om direct naar de homepagina te gaan waar u uw keuzes kunt starten.

Geef een reactie