Eigen labels maken voor mijn hond?

Ga uw eigen labels maken, door uw eigen keuzes. Kies zelf het type labels, de juiste maat labels, dan de kleur, lettertype en symbolen of tweede regels.

Volledige keuze-vrijheid Julius labels voor op uw hond zijn hondentuig. Natuurlijk kan dat! Of u nu rood, groen, paars of glow letters wilt op de labels; alles is mogelijk. Bij de geborduurde labels heeft u zelfs keuze uit meer dan 350 (!) kleuren garen. Daarnaast nog keuze uit 37 lettertypes bij de geborduurde labels, maakt een totaal van bijna 13.000 combinaties. Dat vind je nergens! Altijd iets passends te maken bij het hondentuig van uw hond.

Door vele afgekeken, maar ongeëvenaard door de volledige keuze-vrijheid in soorten labels, maten labels, type labels, lettertypes, kleuren. En de verzending is sneller dan je verwacht.

Luxe labels, bedrukte labels, labels voor robbedoezen, labels voor prinsen en prinsesjes.  Labels voor harde werkers, labels voor helpers, labels voor angsthazen, labels voor snoeperts, labels voor sportievelingen, labels voor slaapkoppen, labels voor charmeurs, labels voor diva’s, labels voor James Bond – types, labels voor speurneuzen, labels voor hardlopers, labels voor medici, labels voor waakhonden, labels voor boevenvangers, labels voor hikers, labels voor mollenvangers, labels voor opletters, labels voor modellen, labels voor koukleumen, labels voor modieuze, labels voor stoere gabbers.

Voor al deze stoere, helpende, waarschuwende, knuffelende, werkende en lieve viervoeters bestel je een hele persoonlijke set labels. Paars met zilver, wit met blauw, glow met goud, de combinatiemogelijkheden zijn eindeloos. Simpel een naam of een tekst in hippe grijze kleur? Of de naam in roze met gouden kroontjes aan weerszijden? Bedenk het maar en wij versturen ze per omgaande.

Maar ben je handig Photoshop? Dan ontwerp je natuurlijk zelf je labels. Ontwerp aanleveren in de juiste, gewenste afmetingen, dan maken wij er een unieke set labels van voor uw hond zijn hondentuig. De design labels zijn onverwoestbaar, kunnen tegen een stootje, kunnen in de wasmachine en zijn kleurvast. 

Je wilt niet langer wachten? Ga je je eigen labels bestellen? Klik dan maar zo snel mogelijk op het woord labels.

Geef een reactie