Verzending & bezorging

DPD of PostNL

De verzendkosten kunt u zelf kiezen voor PostNL (wat een lager tarief is) of voor een brievenbuspakket bij DPD met track en trace.

PostNL
Het percentage dat niet aankomt met PostNL is zeer laag, maar de kans is wel aanwezig dat u uw bestelling niet op tijd ontvangt (o.a. door extra drukte rondom feestdagen, slechte weersomstandigheden etc.) Mocht het niet binnen de reguliere bezorgtermijn bij u zijn aangekomen, dan dient u in ieder geval 15 werkdagen te wachten op uw bestelling. In geval van geen levering horen we dat graag en zullen samen naar een oplossing zoeken.

DPD
Bij DPD zijn ze ervan overtuigd dat elk pakket dat wordt verstuurd of bezorgd, bijzonder is. Het heeft namelijk een betekenis voor een persoon. DPD biedt u meer gemak en flexibele bezorg opties, een manier die uniek is in Nederland. Zodra wij uw pakket hebben aangeboden bij DPD ontvangt u vrij spoedig informatie van DPD met een bezorgings tijdvenster van 1-uur waarmee u zelf uw pakket live kunt tracken. Met DPD bieden we u controle over uw eigen levering!

Afronding bestelling
Wanneer uw bestelling is verzonden, ontvangt u van ons een email ter bevestiging daarvan.