U maakt een ontwerp en K9-Label maakt er een mooie eigen ontwerp set labels van.

Tips: eigen ontwerp labels

Eigen ontwerp

Eigen ontwerp labels naast de geborduurde labels, bedrukte labels, special labels en standaard labels.

Wanneer u handig bent met het programma Photoshop of Paint kunt u een eigen ontwerp maken. Let goed op dat wanneer u start met ontwerpen, u begint de juiste afmetingen in orde te maken. Bij twijfel even het klittenband opmeten op het tuigje en dan verder gaan met de juiste afmetingen. Vervolgens het aantal dpi instellen op 300!

Inspiratie

Nu kunt u verder gaan met uw ontwerp. Hou vooral ook in de gaten dat het op uw scherm prachtig uit kan zien, maar dat het label in werkelijkheid een stuk kleiner is. Vooral bij de 11×3 en zelfs nog kleiner de 8×2 labels. Tip: print uw ontwerp op ware grootte uit. Zo kunt u beoordelen of het u groot genoeg is. Wij zouden u graag willen adviseren om in het ontwerp de tekst zo groot mogelijk te houden. Kijk voor inspiratie ons  filmpje.

Zo groot mogelijke tekst

Uit ervaring weten we dat de ontwerpen die we aangeleverd krijgen erg vaak zeer gedetailleerd en pietepeuterig zijn. Dit komt de leesbaarheid niet ten goede. Wij zijn van mening dat goede leesbaarheid van het label het meest belangrijke is. De boodschap moet helder en duidelijk overkomen. Dat kan het beste door te kiezen voor uitstekende leesbaarheid, door grote letters te gebruiken.

Creatieve regisseur

Wanneer wij labels ontwerpen is ons doel om de tekst er zo groot als mogelijk is op te plaatsen. Wanneer u zelf het ontwerp aanlevert bent u de regisseur en daarom ook degene die voor de leesbaarheid moet zorgen. LET OP; bent u niet handig met ontwerpen? Advies: begin er dan ook niet aan. Wij moeten het ontwerp één op één kunnen overnemen! Voor de prijs in de shop kunnen wij het ontwerp niet aanpassen! Maar, het is gelukt! U heeft uw eigen ontwerp nu gemaakt en wilt deze bestellen? Ga dan naar deze pagina

Maar wanneer u uw bedrijfslogo op een label wenst en er zelf niet uitkomt kunnen we u helpen. Tegen een geringe meerprijs kunnen we uw ontwerp voor u maken. U dient het (bedrijfs)logo haarscherp aan te leveren. U kunt ons mailen met uw verzoek.

Geef een reactie