Gepersonaliseerde naamlabels voor alle merken hondentuigen met velcro met passie gemaakt

Passie voor naamlabels

Reclame labels

Met passie gemaakte naamlabels voor alle honden met een hondentuig met velcro. Op dit moment zijn er in Nederland zeer veel honden die een hondentuig dragen. De meeste hondentuigen die verkocht worden zijn van het merk Julius. Op dat tuig zit links en rechts een stukje klittenband voor naamlabels. Wanneer een hondentuig de fabriek van Julius verlaat in Hongarije, zorgt Julius ervoor dat er een reclame-label op dat klittenband zit met de tekst Julius. Voordat men er erg in heeft, loopt de hond dan jarenlang (11 jaar is geen uitzondering) met deze reclamelabels.

Diverse benamingen

Bij K9-Label bent u aan het goede adres om met passie gemaakte gepersonaliseerde labels te bestellen. Niet iedereen noemt trouwens de naamlabels op de tuigen naamlabels. Er zijn verschillende namen in gebruik. Van stickers, badges tot naamplaatjes en patches. Persoonlijk vinden we het ook een lastig item om te omschrijven. Maar we houden het toch maar op naamlabels. Al wordt tekstlabels ook regelmatig gebruikt of klittenband stickers, bedrukte labels, logo etiketten, naam etiketten. Gebruikt u er nog een ander woord voor, laat het ons weten; we zijn benieuwd.

Passie voor personaliseren

Maar hier is het mee begonnen; vrienden verkochten deze Julius tuigen, met de standaard reclamelabels. Hun klanten vroegen of zij niemand wisten die gepersonaliseerde labels zou kunnen maken. In 2012 zijn we begonnen met het maken van gepersonaliseerde tekstlabels of naamlabels of stickers of plaatjes, zeg het maar. Gewoon om het maar even te zeggen, alle labels worden door K9-label in Nederland ontworpen en geproduceerd, op basis van onze eigen creativiteit, ruime kennis en ervaring, maar natuurlijk op verzoek van uw wensen.

Handmade in Holland en daar zijn we best trots op. We maken de snelste labels van de Benelux en mogelijk van Europa en wie weet zelfs van de Wereld en daar zijn we best een beetje trots op. Heel eenvoudig online te bestellen en geheel naar uw wensen. 

Geef een reactie