Over ons

Welkom

Over ons is informatie wat u zou willen weten over K9-Label. Wat fijn dat u onze webshop heeft gevonden. Waarschijnlijk bent u op zoek naar een bedrijf dat naamlabels (tekstlabels, naamstickers, scratches, naamstrips of hoe men ze ook maar noemt) voor het tuig van uw hond kan maken. Dan bent u op de juiste plek aangekomen. We zijn een klein bedrijf, daardoor flexibel, meedenkend en we vinden persoonlijk contact erg belangrijk, indien gewenst.

Naamlabels

Wij maken gepersonaliseerde naamlabels voor hondentuigen en bieden een ruim assortiment merken hondentuigen waar deze tekstlabels op kunnen. Daarnaast wordt ons assortiment  langzamerhand uitgebreid, met artikelen voor honden, die te personaliseren zijn en over honden.

Productie & verzending

Wanneer u uw bestelling op een werkdag plaatst in de shop voor 14.00 uur en betaald met Ideal, worden de labels dezelfde werkdag geproduceerd en verzonden.

Specialist K9-Label

We kunnen labels borduren, bedrukken en transferprinten. Geen andere specialist in labels biedt zoveel know-how en mogelijkheden onder één dak. In vergelijking met andere aanbieders zijn onze prijzen laag, onze keuze enorm groot en onze verzending ontzettend snel. Alles wat mogelijk is met naamlabels vindt u in onze shop. Of u nu een eenvoudige, bedrukte set wenst met witte letters en lettertype arial of een luxe geborduurde set met goud garen en twee symbolen erbij. Maar ook twee verschillende labels behoren tot de mogelijkheden. Bezoek de shop en overtuig uzelf van de ruime keuzemogelijkheden.

Voorbeeld

Onze shop is ingericht op het zo snel mogelijk invullen van uw wensen voor labels. U krijgt geen voorbeeld van uw keuzes te zien omdat dat met onze borduursoftware niet mogelijk is en de uiteindelijke layout op de labels in de handen ligt van de ontwerpafdeling. Die moet rekening houden met uw wensen en onze mogelijkheden.

Reviews

Bent u misschien een beetje nieuwsgierig wat voorgaande klanten voor ervaring met ons hebben? Meer dan 700 klanten hebben de moeite genomen om hun ervaring met ons te delen, hier kunt u ze lezen:  http://www.reviewspot.nl/k9-label#reviewForm. Ons gemiddelde cijfer is een 9.7.