Ontdek dit Best Buddy hondentuig van Flamingo – origineel koopje

Best Buddy tuig van Pluto Flamingo, gaan we eens goed bekijken. Een kwalitatief goed tuig voor een lage prijs. Dan letten we op kenmerk, prijs, gemak en comfort. Een goede keuze voor jouw portemonnaie.

 

Kenmerk

Het is een zeer stevig, waterafstotend harnas. Beschikbaar in verschillende kleuren en mooie prints. Aan de bovenkant zit een roestvrijstalen D-ring waar je je riem gemakkelijk aan vast kunt maken. Aan beide kanten van dit Pluto-harnas zit klittenband met standaard ‘Best Buddy’-labels, maar waar je ze gemakkelijk kunt vervangen om je eigen gepersonaliseerde naamlabels te bevestigen. Een echte krachtpatser. Heel degelijk hondentuig.

Prijs

Zeker een hondentuig van hoge kwaliteit, daarnaast voor een zeer redelijke, concurrerende prijs. Waar je samen met je hond lang van kunnen genieten. We willen toch allemaal veel waar voor ons geld? Met dit tuig haal je een prijsbewuste keuze in huis. Zeer duurzaam, gaat een hondenleven lang mee. 

Gemak

Het Pluto harnas van Flamingo kan in de wasmachine gewassen worden op 30 graden, maar gebruik voor de zekerheid een waszak. Niet in de droger, maar aan de lucht drogen. Gemakkelijk aan te trekken door de kliksluitingen.

Best Buddy Comfort

Het harnas heeft een zachte voering en een speciale vulling voor beter ademend gebruik. Het tuigje is afgewerkt met reflectiestiksels, zodat uw hond goed te zien is in het donker. Zorgt voor gelijkmatige drukverdeling, en vermijdt druk op de nek. Je hond ervaart veel comfort tijdens jullie wandelingen. 

Hondentuig Best Buddy Pluto jungle camouflage

Geef een reactie