Meten is weten, nadat het klittenband op het tuigje is opgemeten is de juiste maat gepersonaliseerde labels te bestellen.

Meten is weten!

Meten is weten

Wilt u labels bestellen? Stap 1 is om het klittenband op het tuigje te meten! Gewoon voor de zekerheid. 

Het is erg jammer, maar het gebeurd zeer regelmatig dat men de verkeerde maat labels besteld. We begrijpen volkomen dat dit natuurlijk zeer teleurstellend is. Daarom adviseren wij om vooral de labels die op het tuigje zitten op te meten. Gewoon voor de zekerheid! Zijn de labels verdwenen of verloren? Dan kunt u makkelijk het klittenband dat op het tuigje zit op meten om te zien welke label-maat het beste past.

Mini 8×2 komt weinig voor

Best wel vaak worden de mini labeltjes van 8×2 cm besteld. Toch komt deze maat erg weinig voor. Op de nieuwe IDC Powertuigen van Julius zit minimaal 11×3 cm. Het komt ook vaak voor dat men ons vraagt welke maat labels bij een bepaalde maat Julius tuig past. Bij de Julius IDC powertuigen is het tot en met maat 0 de kleine set labels van 11×3 cm. Vanaf maat 1 en groter de grote maat labels van 16×5 cm.

Standaard maten

De meeste mensen hebben wel een meetlint, rolmaat, geodriehoek of lineaal in huis zodat je eenvoudig het ‘oude’ labeltje kunt meten of het klittenband dat op het tuigje zit. Zo weet u in ieder geval zeker, welke maat labels het mooiste past op het hondentuig. Wij werken met standaard maten labels te weten de 8×2 cm, de 11×3 cm en de 16×5 cm. Ons hele productieproces is hierop ingesteld zodat we de labels zeer vlot versturen. Vooralsnog houden we het bij deze standaard maten om de levertijd niet te vertragen. Maar wanneer u een Nobby tuigje bij ons besteld, passen we de meebestelde labels aan aan het tuigje.

Stap voor stap

Na het meten van het ‘oude’ label of klittenband op het tuig is de juiste maat bekend; nu kunt u verder gaan met uw bestelling. Stap voor stap de keuzes maken voor uw gepersonaliseerde labels.

Geef een reactie