Tekstlabels met boodschap welke taak deze search dog heeft.

Tekstlabels spreken voor zich

Waardevolle informatie

De tekstlabels die uw hond draagt op zijn tuig bevat waardevolle informatie voor zijn omgeving.
SEARCH DOG, IN OPLEIDING, GEPENSIONEERD. Bestel snel!

Zoveel honden zoveel taken, karakters, ervaringen. Er zijn honden met echte banen, er zijn honden met nare ervaringen, er zijn honden die zelf een handicap hebben. Heel veel informatie die vertelt kan worden met tekstlabels.

Tekstlabels

Kan of mag uw hond niet geaaid worden omdat hij in opleiding is. Mag hij niet gevoerd worden vanwege een allergie of reageert hij niet omdat hij doof is? Een andere kant kan ook, moet hij juist geaaid worden of geknuffeld omdat daar extra behoefte aan is? Is uw hond in opleiding of oefent hij een functie uit. Allemaal bijzonderheden die met tekstlabels kan worden vertelt.

Oplossing

Allemaal situaties vanuit karakter, baan of ervaringen waarin labels op een tuig een echte oplossing zijn. Door de teksten op de labels, vertelt uw hond de mensen om hem heen wat er aan de hand is. We wandelen vaak en veel met onze hond, meestal kom je dan ook andere mensen en honden tegen. Vanzelfsprekend heeft u niet altijd zin en tijd om steeds te moeten waarschuwen, uitleggen of het verhaal te vertellen. Daarom vertelt uw hond zijn eigen verhaal in korte, krachtige woorden op de tekstlabels. Deze tekstlabels zijn makkelijk te wisselen doordat er klittenband achter is vastgenaaid. Dus voor elke situatie een andere set tekstlabels. Bijvoorbeeld labels met naam voor recreatieve doeleinden. Maar met ‘Rescue dog – in opleiding’ voor bij de hondenschool.

In een opvallende kleur vertelt uw hond, over zijn situatie. NIET AAIEN, of NIET VOEREN, of BEN DOOF. Maar ook bijvoorbeeld AAI MIJ of KNUFFEL MIJ of IN OPLEIDING of HULPHOND. Bestel bijvoorbeeld geborduurde labels.

Natuurlijk zijn er nog vele, vele situaties en teksten te verzinnen waarmee uw hond vertelt wat voor hem van toepassing is. Men is vaak erg blij dat de labels voor zich spreken…

Waar HIJ staat kan vanzelfsprekend ook ZIJ worden gelezen.

Geef een reactie