Bedrukte labels

Labels die tegen een stootje kunnen

Avontuurlijke honden

De meeste honden houden wel van een avontuur en zien een heerlijke wandeling door weer en wind wel zitten. Deze echte rausdauers houden van spelen, rennen, door bossen en over de heide en wanneer er een lekkere modderplas voorbij komt zien ze hun kans schoon om daar misschien toch ook even van te genieten.

Rausdauer

Wanneer deze vrolijke rausdauer een hondentuigje draagt met gepersonaliseerde naamlabels, dan is het geweldig wanneer dat bedrukte labels zijn. Deze bedrukte labels zijn gemaakt van zwart kunstleer en de tekst die er op staat is bedrukt met een flexfolie in kleur. Doordat de flexfolie met een hittepers is aangebracht (hoge warmte en hoge druk) zijn de labels zeer duurzaam en heel lang houdbaar.

Eenvoudig schoon te maken

Bovendien zijn de labels zeer eenvoudig schoon te maken. Even een vochtig doekje erover heen en ze zijn weer als nieuw. De aangebrachte tekst zal er niet afvallen. De labels gaan zelfs met deze enthousiaste rausdauer – honden een hondenleven lang mee. https://www.k9-label.nl/product-categorie/labels/bedrukt

Keuzestress?

Kies voor bedrukte labels, met de naam in witte flexfolie en een eenvoudig maar duidelijk lettertype als ‘arial’.

Geef een reactie