hoe snel verzending labels

Hoe snel gaat de verzending van mijn bestelde, gepersonaliseerde labels?

Hoe snel krijg ik mijn labels? 

Het antwoord hierop is eenvoudig: op een werkdag voor 14.00 uur besteld en betaald  is dezelfde werkdag verzonden.

Ok, dat is duidelijk. Maar hoe lang duurt het nu voor ze op mijn deurmat liggen?

Dat is inderdaad de volgende vraag. Zoals u wel zult begrijpen rijden we niet zelf heel Nederland en België of de rest van de Wereld, door om de post bij u te bezorgen. We geven dit graag uit handen aan Postnl. Postnl beloofd bezorging binnen uiterlijk 5 werkdagen en in de regel is het de volgende werkdag al over, maar het wil wel eens gebeuren dat het inderdaad tot wel 5 werkdagen duurt, dat ze hun tijd nodig hebben om de één of andere reden.

Wanneer er een Belgisch adres op de envelop staat, geeft Postnl op enig moment de bezorging uit handen aan Bpost en dan is het maar afwachten hoe lang het duurt. Eigenlijk is het in de meeste gevallen met 2 werkdagen wel op plaats van bestemming; echter wil men bij Bpost ook nog wel eens de tijd er voor nemen en duurt het soms wel 15 werkdagen. Op onze facebookpagina hebben we al vaker de vraag gesteld of bij onze Belgische klanten bekend is waardoor de vertraging veroorzaakt wordt (van Bpost krijgen we geen enkele reactie). 

Hoe snel krijg ik mijn labels in België?

Onze Belgische klanten zijn bekend met dit fenomeen, maar hebben ook geen idee waardoor de vertraging komt. Desondanks krijgen we vanuit België nog wel vaak de vraag hoe lang de levering duurt.

Conclusie is: wordt altijd bezorgd. En dat is wel zo prettig om te weten, al wordt er wel veel geduld gevraagd, soms.

Mocht er een foutje zijn geslopen in het adres tijdens plaatsen van de bestelling; dan komt de envelop uiteindelijk bij ons retour. Zie ook de faq’s op onze pagina https://www.k9-label.nl/faqs

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *